Over ons

Over ons

 

Binnen VitaalNed Groningen komen meerdere expertises samen. Wij zijn gespecialiseerd in het medisch fysieke aspect, het mentale aspect en leefstijl in brede zin.

VitaalNed Groningen is opgericht door:

  • Marco Peters, managing director van Plaza Sportiva in Groningen. Daarnaast is Peters docent en examinator voor de fitnessbranche.
  • Ayhan Tatlicioglu, klinisch psycholoog en directeur algemene zaken bij GGZ-instelling INTER-PSY.

VitaalNed werkt nauw samen met bedrijfsartsen.

De oprichters van VitaalNed Groningen hebben elkaar ontmoet binnen stichting HEALTH i PORT. HEALTH i PORT is in 2015 opgericht en brengt zorg, research en performance samen onder één noemer. Inmiddels hebben diverse partijen zich bij dit platform aangesloten, waaronder Siemens, het Martini Ziekenhuis, de Hanzehogeschool Groningen, het Alfa-college en Menzis.

Leefstijladviseurs VitaalNed Groningen
Onze leefstijladviseurs zijn praktisch ingesteld en hebben ruime ervaring als trainer en coach op het gebied van beweging, voeding, gedragsverandering en leefstijl. Zij informeren, stimuleren en begeleiden persoonlijk om tot het gewenste resultaat te komen. Het uiteindelijke doel is te komen tot het zelfstandig maken van gezondere keuzes door de deelnemers op de deelgebieden van Positieve Gezondheid.